CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Sunday, December 11, 2011

Resolusi Tahun Baru ?? Fuck OFF !!!

Setelah bertahun aku xjengah blog nie dek kesibukan dan memikirkan ape yg perlu ditulis akhirnya dlm dingin subuh nie aku dapat idea nk menulis...

Hari berganti hari,,,, satu demi satu kegagalan aku tempuhi dengan hati yg penuh tabah dan duka.. baik dari segi kerjaya mahupon perhubungan segala-galannya sedang aku lalui.... Ya aku akui dr segi kualiti hidup ternyata aku bukan lah seorg manusia yang dikatakan berjaya... Gagal pada tahun pertama di sebuah pusat pengajian yang menjanjikan kerjaya dan kehidupan lumayan "dipaksa" untuk belajar di sebuah pusat  kemahiran yang akhirnya aku dapati sia-sia belajar kerana sekeping diploma yang xbrape nk laku........

So ape perlu aku menanam azam setiap tahun selagi kualiti hidup tak meningkat..? Ramai org berkata orang yang tidak berazam ialah orang yang tidak bercita-cita... So persoalan disini dh tercapai ke azam tahun baru yang sering diungkapkan tue.... Tak kire sama ada tahun baru hijra atau pon gregory...Tiap2 kali aku buka fb mahupon twitter ade je post " Azam tahun baru saya ialah bla bla bla.... " That is bullshit...

Perlu ke nk tggu tahun baru nk azam...?? Sedangkan aku bepegang pada prinsip " Life Goes On No Matter What Happen Excpet You're Dead " dan " Hari Ini lebih Baik Dari Semalam ". Ape relavannye kalo kite tanam azam tiap2 kali tahun baru tapi kite sendiri x tahu sama dah tercapai atau belum tercapai.

Two Words "FUCK OFF"

2 comments:

sha my heart said...

kisah yg menarik.
Gagal sekali xbrmakna akn gagal slmanya.. Kuat3. Hdup pnuh cbrn.

Jimie The Hollow said...

entri nie ditulis masa aku tgh down sgt2.. anyway thanx